Kultura

Magdalena Zjawin a její Wroclaw

 Začátek roku je často spojován s novými předsevzetími. Magdalena Zjawin se před léty rozhodla, že každý den vyfotí alespoň jeden snímek. Možná právě díky této disciplíně se naučila pečlivě vnímat to, co se děje kolem a přenášet to na fotografie, které i nás diváky povedou k citlivějšímu pozorování světa kolem.

Zde představujeme menší fotogalerii, kde se Magdalena věnuje městu Wroclaw. Je nasnadě, že se nejedná o klasické pohledy na historické centrum a nejvýznamnější památky. Naopak se věnuje zdánlivě nedůležitým a všedním místům ve městě, jejichž poetiku si lze prostřednictvím snímků uvědomit. Takto Magdalena rozšiřuje a prohlubuje vnímání prostoru kolem nás, kterému ne vždy dovedeme věnovat čas k pozorování.

Snímky Magdaleny můžete sledovat na jejím instagramu ZDE. Srdečně také zveme na výstavu prací Magdaleny Zjawin Ślady (Stopy) do prostoru Galeria Sztuki i Miejsce Spotkań Ślimak na adrese Pl. Konstytucji 3. Vernisáž proběhne 4. ledna 2018 v 19:00.

 

IMGP4772c
IMGP5738c
IMGP5854c
a
b
c
d
IMGP2505
IMGP4616
IMGP4645
IMGP5365
IMGP9935

 

 

 

Práva na veškeré texty, fotografie a grafiku umístěnou na webové stránce Kvetevropy.cz jsou vyhrazena. Není povoleno jejich použití nebo kopírování bez souhlasu redakce.

Kontakt: redakce@kvetevropy.cz